Phytokost tager pt. ikke nye klienter ind til kostvejledning. Book holdkurser via Cook&Talk ... Gå til Cook&Talk

Grønne køkkenkurser over anti-inflammatorisk kost

Vil du gerne introduceres til anti-inflammatorisk kost og lære mere i praktisk forstand, om hvordan du griber det an at få flere grønne og sunde retter ind i din hverdag? Har du fordøjelsesproblemer og vil du gerne arbejde med din kost?

Så har Phytokost nu muligheden for at tilbyde dig 3 køkkenkurser i Cook&Talk – Madværkstedets dejlige undervisningskøkken.
Har du ikke mulighed for at deltage af 3 omgange, tilbyder vi i januar 2020 også på et enkeltdagskursus. 

Kurserne vil bestå af praktisk madlavning, hvor du selv kommer til at lave lækre og smagfulde, grønne retter, som du selv kan lave derhjemme. Derudover vil du blive indviet i hvad du selv kan gøre, for at din hverdag bliver mere sund og anti-inflammatorisk gennem din kost og livsstil.

OBS: Kurserne er sammenhængende, og indeholder derfor forskellig undervisning hver gang. Enkeltdagskurset indeholder samme undervisning kombineret

Nøgleord for køkkenkurserne vil være:

– Det grønne køkken, less meat – meatless, salater, supper, lune frokostretter, juice, smoothies, den søde tand
– Råvarerne i fokus:
grove grøntsager, frugt, bær, planteolier, bønner, linser, nødder, kerner og gluten-fri korn
– Ideer til vegetariske og veganske alternativer
– Fokus på den god smag og udseende
– Anti-inflammatorisk kost
– Syre/base mad
– Regnbuemad
– Præbiotisk mad og fermentering (foder til tarmfloraen)
– Blodsukkeret og inflammation
– Økologisk mad
– Ideer til erstatning i mælke-, gluten- og sukkerfri kost
– Fif til planlægning
– Rester og madspild
– Vandkvalitet og rensning

Efter kursernes afslutning vil du modtage alle opskrifter og skemaer på mail, så du har adgang til dem bagefter. Du får også mulighed for at deltage i vores Facebookgruppe for “Grønne køkkenkurser for anti-inflammatorisk kost” hvor du kan stille spørgsmål, både til hvad du lærer på kurserne og om anti-inflammatorisk kost generelt. Du får også muligheden for at have debatter med de andre deltagere.

Betaling:

Reg.: og Kontonummer: 7734 1301115 (Husk at noter dit navn i feltet til os)
MobilePay: 38889

For at kontakte os om billetter, eller få mere info om kurserne, skriv til os på mail@phytokost.dk eller ring på 30 53 35 48

Enkeltdagskursus jan 2020

Lørdag d. 18-01-20 kl. 9.00-17.00

1.100 kr. for én dag.

Jytte Langkjær er indehaver af Phytokost siden 2008. I Phytokost tilbyder hun kostvejledning primært inden for områderne fordøjelsesproblemer og intolerance, hvor hun anvender laboratorieanalyser i sit arbejde.

Jytte Langkjær er uddannet kostvejleder hos Hover Kostakademi, med undervisere, som Oscar Umahro – Spis dig rask, Thorbjörg Hafsteinsdottir og Anette Harbech Olesen, Mad for livet.

Derudover driver hun Cook & Talk – Madværkstedet, som tilbyder madlavning i fællesskab for virksomheder og private.