Grønne køkkenkurser over anti-inflammatorisk kost

Grønne køkkenkurser over anti-inflammatorisk kost

EARLY BIRD SPECIAL: Spar 20% på kurset, hvis du bestiller inden d. 5 maj. Få billetten til kun 1320,- kr.!

Vil du gerne introduceres til anti-inflammatorisk kost og lære mere i praktisk forstand, om hvordan du griber det an at få flere grønne og sunde retter ind i din hverdag?

Så har Phytokost nu muligheden for at tilbyde dig 3 køkkenkurser i Cook&Talk – Madværkstedets dejlige undervisningskøkken.

Kurserne vil bestå af praktisk madlavning, hvor du selv kommer til at lave lækre og smagfulde, grønne retter, som du selv kan lave derhjemme. Derudover vil du blive indviet i hvad du selv kan gøre, for at din hverdag bliver mere sund og anti-inflammatorisk gennem din kost og livsstil.

OBS: Kurserne er sammenhængende, og indeholder derfor forskellig undervisning hver gang.

Nøgleord for køkkenkurserne vil være:

– Det grønne køkken, less meat – meatless, salater, supper, lune frokostretter, juice, smoothies, den søde tand
– Råvarerne i fokus:
grove grøntsager, frugt, bær, planteolier, bønner, linser, nødder, kerner og gluten-fri korn
– Ideer til vegetariske og veganske alternativer
– Fokus på den god smag og udseende
– Anti-inflammatorisk kost
– Syre/base mad
– Regnbuemad
– Præbiotisk mad og fermentering (foder til tarmfloraen)
– Blodsukkeret og inflammation
– Økologisk mad
– Ideer til erstatning i mælke-, gluten- og sukkerfri kost
– Fif til planlægning
– Rester og madspild
– Vandkvalitet og rensning

Efter kursernes afslutning vil du modtage alle opskrifter og skemaer på mail, så du har adgang til dem bagefter.

Dato:
Onsdag d. 22.05.19
Onsdag d. 05.06.19
Tirsdag d. 18.06.19

Tidspunkt:
kl. 18 – 22 (4 timer)

Pris:
3 kurser for 1.650 kr.
Tilbud: -20% 1.320 kr. indtil d. 5. maj

Betaling:
Reg.: og Kontonummer: 7734 1301115 (Husk at noter dit navn i feltet til os)
MobilePay: 38889

For at kontakte os om billetter, eller få mere info om kurserne, skriv til os på mail@phytokost.dk eller ring på 30 53 35 48

Jytte Langkjær er indehaver af Phytokost siden 2008. I Phytokost tilbyder hun kostvejledning primært inden for områderne fordøjelsesproblemer og intolerance, hvor hun anvender laboratorieanalyser i sit arbejde.

Jytte Langkjær er uddannet kostvejleder hos Hover Kostakademi, med undervisere, som Oscar Umahro – Spis dig rask, Thorbjörg Hafsteinsdottir og Anette Harbech Olesen, Mad for livet.
Derudover driver hun
Cook & Talk – Madværkstedet, som tilbyder madlavning i fællesskab for virksomheder og private.