Grønne køkkenkurser over Anti-inflammatorisk kost

Vil du gerne introduceres til anti-inflammatorisk kost og lære mere i praktisk forstand, om hvordan du griber det an at få flere grønne og sunde retter ind i din hverdag? Har du fordøjelsesproblemer og vil du gerne arbejde med din kost?

Så har Phytokost nu muligheden for at tilbyde dig køkkenkurser i Cook&Talks dejlige undervisningskøkken. 

Kurserne vil bestå af praktisk madlavning, hvor du selv kommer til at lave lækre og smagfulde, grønne retter, som du selv kan lave derhjemme. Derudover vil du blive indviet i hvad du selv kan gøre, for at din hverdag bliver mere sund og anti-inflammatorisk gennem din kost og livsstil.

 Indhold på køkkenkurserne vil bl.a. være:

  • Det grønne køkken, less meat – meatless, salater, supper, lune frokostretter, juice, smoothies, den søde tand
  • Råvarerne i fokus: grøntsager, frugt, bær, planteolier, bønner, linser, nødder, kerner og gluten-fri korn
  • Ideer til vegetariske og veganske alternativer
  • Fokus på den god smag og udseende
  • Anti-inflammatorisk kost
  • Syre/base mad / Regnbuemad
  • Præbiotisk mad og fermentering (foder til tarmfloraen)
  • Blodsukkeret og inflammation
  • Økologisk mad og miljø
  • Ideer til erstatning i mælke-, gluten- og sukkerfri kost
  • Fif til planlægning
  • Rester og madspild

Efter kursernes afslutning vil du modtage alle opskrifter og materiale på mail.
Du får også mulighed for at deltage i vores Facebookgruppe for “Grønne køkkenkurser for anti-inflammatorisk kost” hvor du kan stille spørgsmål, både til hvad du lærer på kurserne og om anti-inflammatorisk kost generelt. Du får også muligheden for at have debatter med de andre deltagere.

Betaling:

Reg.: og Kontonummer: 7734 1301115
MobilePay: 38889
(Ved indbetaling – Husk at noter dit navn i feltet til os)

Samlet pris for hele dagen 1.095 kr.

For at kontakte Jytte om pladser, eller få mere info om kurserne, så skriv på mail@phytokost.dk eller ring på 30 53 35 48

Grønne køkkenkurser 2021/2022

Lørdag d. 9 okt. 2021 kl. 09.00

Lørdag d. 15. jan. 2022 kl. 09.00

Pris: 1.095 kr. pr. kursus 

Se mere på Facebook

@Phytokost

@CooknTalk8600 

Jytte Langkjær er indehaver af Phytokost siden 2008. I Phytokost tilbyder hun kostvejledning primært inden for områderne fordøjelsesproblemer og intolerance, hvor hun anvender laboratorieanalyser i sit arbejde.

Jytte Langkjær er uddannet kostvejleder hos Hover Kostakademi, med undervisere, som Oscar Umahro – Spis dig rask, Thorbjörg Hafsteinsdottir og Anette Harbech Olesen, Mad for livet.

Derudover driver hun Cook & Talk – Madværkstedet, som tilbyder madlavning i fællesskab for virksomheder og private.