Allergi og høfeber
Alene i Danmark er der omkring 750.000 dansker, som er plaget af høfeber og tæller vi de andre allergier med, udover fødevareallergi, er tallet langt større, og i de senere år har problemet været stærkt voksende.
Normalt skal stærke slimhinder og en god fordøjelse forhindre, at allergener og andre provokerende stoffer trænger igennem til bindevæv eller blodbanen, hvor reaktionerne foregår. Men ved allergi reagere immunforsvaret uhensigtsmæssigt, ved at angribe ellers uskadelige stoffer med antistofferne IgE, som er en ægte allergi.
Hvad?
|
Symptomer:
|
Behandlingens forløb
Inden første aftale vil jeg bede dig om at udfylde nogle skemaer, som kan hjælpe med at afdække problemstillingen. Der er mange forskellige ting, som kan spille ind, når vi har allergi – kost, ernæringsstatus, livsstil, stress, ubalance i fordøjelsessystemet, sarte slimhinder, alder og hormoner, ophobninger af affaldsstoffer, påvirkninger fra miljøet.
I forløbet vil relevante kost- og livsstilsændringer blive drøftet, og evt. analyser vil blive anbefalet. Behandling og afbalancering vil være med frekvensbehandling og samt ernæringsterapi og kosttilskud. Man skal forvente et behandlingsforløb på ca. 10 gange og efter ca. 5. gang kan du begynde at mærke en ændring af dine symptomer.
Behandlingen er holdbar og skal ikke gentages hvert år. Nogle oplever at komme de til en ny egn eller land, hvor der er andre sorter (fx har græs ca. 75 sorter), kan de får en reaktion. Her er det en god ide at følge op med et par nye behandlinger. Allergi kan være lige som et løg der bliver pillet – når en allergi er fjernet, kan en anden ses.
For sæsonallergi vil behandlingen starte inden/under sæsonen og henover sæsonen. Det er vigtigt, at du ikke tager allergimedicin mindst 24 timer inden behandlingerne. Andre allergier behandles hele året.
Behandling
- Ernæringsterapi – kost og kosttilskud
- Frekvenserbehandling med bioresonans
- Analyser – fra egen læge eller udenlandsk laboratorium