Phytokost tager stadig kunder via Skype - kontakt mig nu for en samtale

BodyAge test – hvor gammel er din krop?

BodyAge – hvor gammel er din krop?

Phytokost tilbyder dig en BodyAge test, til at optimere din vej mod dit mål, hvad enten du vil have lavere fedtprocent, højere muskelmasse eller til et mere effektivt vægttabEn BodyAge test er et værktøj til at nå dit mål, og til at forstærke og forny din motivation.

Du kender din kronologiske alder, men kender du din kropsalder?

Hvad enten dit mål er vægttab, lavere fedtprocent eller øget muskelmasse, så øges motivationen kraftigt, når du kan se, at det går den rigtige vej. Du kan også tage en enkelt BodyAge test, for at få en pejling på, hvor ”gammel” din krop er, og om du måske skal ændre i livsstilen.

Ved en BodyAge testen får du målt:

  • Muskelmasse
  • Fedtprocent
  • Vandprocent
  • Knoglemasse
  • Hvilestofskifte
  • Stofskiftealder (BodyAge)

Det er både overkrop og underkrop, der bliver målt.
For optimal måling er det bedst, at du ikke har spist i 2-3 timer, ikke har drukket ½ time inden, og at du ikke har motioneret samme dag.

BodyAge testen måler hvor gammel du er i et biologisk perspektiv, og det baseres på dit helbred og dit forbrændings/fitness niveau, i stedet for ud fra din fødselsdato.

Selv om du måske er 34 år gammel, kan det godt være din nuværende tilstand er som enten en 27 eller en 43 årig, og have kendskab til din krops tilstand kan ikke bare være en stærk motivationsfaktor, for dig for at forbedre den, men også være en kompetent hjælp for dig i at lægge en plan for dine mål.

Sidder du fast i en planlægning? Skrider vægttabet ikke frem som du havde regnet med? Synes du ikke muskelmængden vokser i proportion med det arbejde du ligger i det? BodyAge testen kan være til hjælp for at finde ud af om der ligger en skjult problematik, og dermed give dig værktøjer til at få succes med dine mål, i stedet for at efterlade dig frustreret.  Kontakt Phytokost og få hjælp til at få forstyrket og fornyet din motivation i vejen til et bedre helbred.